DOKTOR BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ'IN TESTİ POZİTİF ÇIKTI!

    Ankara'da bir dizi ziyaretlere katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın testi pozitif çıktı. Başkan Büyükkılıç'ın durumunun iyi olduğu evinde rütun tedavisinin sürdüğü bildirildi

    DOKTOR BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ'IN TESTİ POZİTİF ÇIKTI!
    07 Nisan 2021 - 21:11 - Güncelleme: 07 Nisan 2021 - 23:22
    Ankara'da bir dizi ziyaretlere katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın testi pozitif çıktı. Başkan Büyükkılıç'ın durumunun iyi olduğu evinde rütun tedavisinin sürdüğü bildirildi. 



    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Covid-19 testi pozitif çıktı.  

    Ankara'da yapılacak olan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katılmadan önce Covid-19 testi yaptıran Kayseri Büyükşehir Belediyesinin doktor  Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın sonucu pozitif çıktı. Koronavirüse yakalanan Başkan Büyükkılıç'ın daha sonra  dün akşam saatlerinde Kayseri'ye dönerek  evinde karantina altına alındığı  ve tedavisinin de evinde sürdüğü belirtildi. 


    Öteyandan Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Ankara'da bulunan  AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Kayseri Milletvekili  Hülya Nergis Atçı. İsmail Emrah Karayel ve Ankara'da görüştükleri AK Parti Grup Başkanvekili/MYK Üyesi Mustafa Elitaş'ın test yaptırdıkları ve testlerinin negatif çıktığı bildirildi.

    Ahmet Çolakbayrakdar temaslı olarak evinde karantinaya girdi
    Bu arada Kocasinan Belediye Başkanı Ahmat Çolakbayrakdar'ın ise  temaslı olduğu bu nedenle evinde karantinaya girdiği ifade edildi.

    Haber: Mustafa DURAN




     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum