• Reklam
Reklam
Reklam

DİKKAT ÇEKEN UYARI: ERÜ'DE BAHAR ŞENLİKLERİ REZALETE DÖNÜŞMESİN!

Bahar'ın gelmesi ile birlikte, başta üniversitelerimiz olmak üzere bazı sivil kurum ve eğitim kurumlarında Bahar şenlikleri adı altında özellikle gençlere yönelik programlar yapılmaya başlandı.

DİKKAT ÇEKEN UYARI: ERÜ'DE BAHAR ŞENLİKLERİ REZALETE DÖNÜŞMESİN!
02 Haziran 2022 - 11:18
ALKOL VE TACİZ ŞİKAYETLERİ VAR!

 Bizim kültürümüzde şenlikler sadece yeme, içme, oynama, eğlenmeye yönelik değil, başarıya, başarıyı  ödüllendirmeye eğitim, spor, kültür alanında yarışmaya ve başarılı olanları ödüllendirmeye yönelik programlardır.
Kayseri'imizde, Erciyes üniversitemiz yerleşkesinde yapılan şenliklerde, açılışta Vali Rektör ve diğer davetlilerin de katıldığı açılış programında herhangi bir problemin yaşanmadığı duyumları kamuoyuna yansımış bulunmaktadır.
 Lakin 1 -  4 Haziran tarihleri arasında devam eden şenliklerin açılış dışındaki bölümlerinde, içki kullanımı, taciz ve diğer bizim inanç Kültür ve Ahlak değerlerimize uymayan davranışların sergilendiği şikayetleri, ayrıca aşırı gürültü,  trafiğin tıkanması sebebiyle çevreye büyük sıkıntı verildiği  hayatın zorlaştırıldığı şikayetleri kamuoyuna yansımış bulunmaktadır.
 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak: Üniversite Rektör ve idarecilerimizin de rahatsız olacağı bu istenmeyen manzaraların yaşanmaması, iyi niyetle yapılan şenliklerin, vatandaşa ve çevreye eziyet eder hale dönüşmemesi için şenliklerin yapıldığı Üniversite Rektör  ve yetkililerini gerekli tedbirler almaya davet ediyoruz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum