DEVELİ'DİE ŞEHİT ALİ TAŞÖZ ANISINA DÜZENLENEN MİNİKLER TAEKWANDO ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI

    Kayseri Taekwando İl Temsilciliği tarafından 29-30 Ekim tarihleri arasında Develili şehit Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz anısına ilçemiz kapalı spor salonunda düzenlenen Minikler Taekwando İl Şampiyonası yapılan müsabakaların ardından tamamlandı.

    DEVELİ'DİE ŞEHİT ALİ TAŞÖZ ANISINA DÜZENLENEN MİNİKLER TAEKWANDO ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI
    07 Kasım 2022 - 14:54
     Kayseri Taekwando İl Temsilciliği tarafından 29-30 Ekim tarihleri arasında Develili  şehit  Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz anısına ilçemiz kapalı spor salonunda düzenlenen Minikler Taekwando İl Şampiyonası yapılan müsabakaların ardından tamamlandı.

     28 Ekim Cuma Namazı sonrası şehit hemşerimiz Piyade Uzman Onbaşı Ali Taşöz adına okunan Mevlid-i Şerif ile başlayan organizasyon 29-30 Ekim tarihlerinde yapılan müsabakaların ardından sona erdi. Şampiyonanın madalya törenine İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu, Kayseri Gençlik Ve Spor Şube Müdürü Yakup Deliktaş, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi Müdürü Yusuf Ulusan, Develi Gençlik ve Spor Müdürü Adem Demir, Develi Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Günay Çakı, şehidimizin ailesi, sporcuların ailesi ve Develililer katıldı. Şampiyonada dereceye giren sporcular hediyelerini protokolün elinden aldılar. Şampiyona sonrası açıklamalarda bulunan Cabbar Başkan “Yavrularımıza sporu sevdirmek ve onların kabiliyetlerini ortaya çıkarmak adına ilçemizde şehidimiz Ali Taşöz kardeşimizin anısına böylesi güzel bir organizasyonu tertip eden Taekwon-do Federasyonu İl Temsilcisi Özben Şimşek kardeşime teşekkür ediyor; turnuvaya katılan yavrularımızı ve onları yetiştiren aile ve hocalarını tebrik ediyor, bu vesileyle Şehit Ali Taşöz kardeşime bir kez daha Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum