• Reklam
Reklam
Reklam

DEVELİ'DE YAZ OKULLARINA BÜYÜK İLGİ

Develi Belediyesi, Develi Kaymakamlığı, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Develi Gençlik ve Spor İlçe müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yaz spor okullarının açılış töreni Develi Gençlik Spor kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

DEVELİ'DE YAZ OKULLARINA BÜYÜK İLGİ
28 Haziran 2022 - 08:18 - Güncelleme: 28 Haziran 2022 - 08:23
Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen törene Develi İlçe Kaymakamı Sinan Aslan, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve İlçe protokolü, çok sayıda sporcu ve veliler katıldı. Kapalı spor salonunda gerçekleştirilen törende, sosyal belediyecilik anlayışlarının en önemli temalarından birinin çocuklar olduğunu söyleyen Başkan Cabbar, Çocukların tatil günlerinde sporla iç içe olmasını sağlamak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş zamanlarını değerlendirmeleri için hayata geçen yaz spor okulları projemize ilginin her geçen yıl artması bizleri son derece memnun ediyor” dedi. Develi İlçe Kaymakamı Sinan Aslan, Çocukların tatile girdiği yaz döneminde boş zamanlarını verimli ve etkili bir şekilde değerlendirmelerinin öneminden bahseden Aslan, “Yaz spor okullarının iyi bir fırsat, aileler gönül rahatlığı içerisinde çocukları bu kurslara gönderebilir. Ben inanıyorum ki geleceğin şampiyonlarının yetişmesi bu kurslar sayesinde mümkün olacaktır. Kurslarda görev yapacak eğitmenlerimiz ve sporcularımızı şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Açılış töreninden sonra sporcuların sergilediği gösteri izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Yaz kurslarında tekvando, badminton, voleybol, futbol, jimnastik, okçuluk, basketbol güreş masa tenisi kort tenisi yüzme gibi toplam 11 branşlardan oluşan yaz spor okullarına yaklaşık bine yakın öğrenci katılıyor.

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum