• Reklam
Reklam
Reklam

DEVA PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATLARI ERCİYES'TE TEMİZLİK YAPTI!

Kayseri Deva Partisi İl Başkanı Mahmut Çanakçıo Çevre Temizliği ve doğayı korumanın önemi hakkında konuştu.

DEVA PARTİSİ KAYSERİ TEŞKİLATLARI ERCİYES'TE TEMİZLİK YAPTI!
19 Eylül 2021 - 22:08
DEVA PARTİSİ KAYSERİ İL TEŞKİLATI VE İLÇE TEŞKİLATLARI DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜN’DE ERCİYESTE ATIK TOPLAMA ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ.

Değerli arkadaşlar, dünya temizlik günün ‘de parti teşkilatı ve halkımız Erciyes’imizde buluşarak; bize emanet olan doğa ve çevremizi temizlemek; DEVA doğada sloganıyla farkındalık oluşturmak adına, etkin ve sürdürülebilir çevrecilik için çöp toplama etkinliğini düzenliyoruz. 

Doğa ve çevremiz bize emanettir. Bu emaneti gelecek nesillere yok etmeden aktarmamız gerekmektedir. Biz yaşadığımız çevreyi daima temiz tutma gayreti içerisinde olmalı, bu gayreti çocuklarımıza, gençlerimize de aşılamalıyız. Dünyayı daha yaşanabilir kılmak, sağlıklı yaşamak, şifalı gıdalar tüketmek ve birçok yaşamsal faaliyetin devam etmesi adına, çevremize gerekli hassasiyeti göstermeliyiz. İnsan olarak, yaşadığımız çevrede tek canlının biz olmadığımızın farkına varmalı, attığımız çöplerin doğaya, doğada yaşamını sürdüren tüm canlılara çok büyük zarar verdiğini unutmamalıyız. Çevre kirliliği büyük bir ahlak sorununun göstergesidir, ahlaklı toplumlarda çevre hassasiyetleri gelişmiştir. Küçük büyük hepimizin çöp ve atıklarımızın geri dönüşümü ve imhası hususunda gerekli özveriyi taşıması gerekmektedir. Deva Partisi olarak ülkemizdeki tüm sorun ve konularda taşıdığımız hassasiyeti; çevre temizliği ve doğayı korumak alanında da taşıyoruz, cennet vatanımızın her köşesinde doğa ve çevre temizliği hususunda gerek şimdi gerekse iktidarımızda her türlü çaba ve gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Gelecek nesillere ve şu anda yaşayan tüm insanlığa daha temiz bir dünya için çabalıyor ve bunu başaracağımıza canı gönülden inanıyoruz. 



Bu etkinliğe katılım gösteren teşkilat mensubu arkadaşlarım ve gönüllü vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, bu farkındalığı sadece dünya temizlik gününe özel değil yaşamımızın her gününe yaymamız gerektiğinin altını çiziyorum.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum