• Reklam
Reklam
Reklam

DAHA ÖNCEDE ÖNEMLİ JESTLER YAPAN EROL BEDİR KAYSERİSPOR'A 4.2 MİLYON TL'LİK BÜYÜK BİR JEST DAHA YAPTI !

Özel Dünyam Hastanesi sahibi ve aynı zamanda Kayserispor'un önceki dönem başkanlarından Erol Bedir'den Kayserispor'a büyük jest.

DAHA ÖNCEDE ÖNEMLİ JESTLER YAPAN EROL BEDİR KAYSERİSPOR'A 4.2 MİLYON TL'LİK BÜYÜK BİR JEST DAHA YAPTI !
25 Aralık 2022 - 21:27 - Güncelleme: 25 Aralık 2022 - 22:36
 EROL BEDİR'DEN KAYSERİSPOR'A 4.2 MİLYONLUK JEST

Erol Bedir, Dünyam Hastanesi olarak Kulüpten  4.2 milyon TL'lik alacağına karşılık,  Kayserispor ile 2.5 yıllık loca anlaşması yaptı ve alacağından feragat ederek  Kayserispor'a da ciddi manada ekonomik destek sağlamış oldu. Erol Bedir'in bu jesti ise Kayserispor camiası tarafından da büyük takdir topladı.

ŞAHSI VE AİLE BİREYLERİ ADINA DAHA ÖNCE DE ÖNEMLİ MİKTARLARDA BAĞIŞ YAPMIŞTI

Şahsı ve aile bireyleri adına daha önce ciddi miktarlarda bağış yapan Kayserispor'un önceki dönem başkanı Dr.Erol Bedir bir jestte ortağı olduğu Dünyam hastanesi adına yaptı.

Kayserispor Kulüp başkanlığı sırasında kulübe milyonlarca lira borç, bağış ve kasa kolaylığı sağlayan önceki dönem başkan Erol Bedir,  bunnların tamamını Türk Lirası olarak vermiş ve kredi kullanarak temin ettiği bu paralar için bankalara tek kuruş faiz ödetmemişti. 

EROL BEDİR GÖREVI BIRAKTIĞINDA DA ŞAHSİ VE AİLESİNE AİT ALACAKLARINI DA KAYSERİSPOR'A BAĞIŞLADI

Erol Bedir Kayserispor Kulübü Başkanlığı'ndan ayrıldığında ise  şahsi ve ailesine ait alacaklarını da  bağışlamıştı.  Bu arada Kayserispor'un önceki dönem başkanı Erol Bedir, şirket olarak alacağı olan  3 -4 yıl öncesinin 4,2 milyon TL'lik kısmıyla ise  yasal zorunluk nedeniyle Kayseridporun tarihinde sattığı (Her locanın parası alınıyorsa) en pahalı locasını satın alarak alarak Kayserispora da ekenomik manada ciddi bir kolaylık sağladı. 

KAYSERİSPOR KULÜBÜ,  İCRA HABERLERİNİ YALANLADI

Öteyandan, Kayserispor Kulübü Resmi İnternet Sitesi'nden 'Erol Bedir'in Kayserispor Kulübü'nü icraya verdi' şeklinde çıkan borç ile ilgili anlaşma sağlandığı böylece Erol Bedir ile ilgili  borç - alacak ilişkisinin kalmadığı belirtildi. 

 Kayserispor Kulübü'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Konu ile ilgili olarak Kayserispor, resmi internet sitesinden, “Bugün bazı yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili olarak;  Kulübümüzün önceki dönem başkanlarından Erol Bedir'in sahip olduğu Özel Dünyam Hastanesi'nin 4 Milyon 200 Bin TL tutarındaki ödemesine karşılık, Özel Dünyam Hastanesi'ne 2,5 yıllık loca tahsis edilmiş ve böylece borç-alacak ilişkisi kalmamıştır. Herhangi bir icra dosyası/işlemi bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz” ifadeleri kullanıldı. 



Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum