CİĞER UZMANI DR. MUSTAFA DEMİREL KEBABIN DA UZMANLARINI KAYSERİLİLERLE BULUŞTURDU

    ​​​​​​​Kayseri'nin namı diğer 'Ciğer uzmanı" Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve aynı zamanda  Melikgazi Hastanesi Başhekimi olan  Dr. Mustafa Demirel kebabın da uzmanı oldu ve Urfa'nın meşhun zincir markası Dedecan Ocakbaşı'nı Kayseri halkının hizmetine sundu. Kayseri'de hizmet vermeye başlayan Dedecan Ocakbaşı damak zevkine düşkün Kayserililerin uğrak mekanı haline geldi.

    CİĞER UZMANI DR. MUSTAFA DEMİREL KEBABIN DA UZMANLARINI KAYSERİLİLERLE BULUŞTURDU
    28 Temmuz 2021 - 09:42 - Güncelleme: 28 Temmuz 2021 - 10:08
     KAYSERİ HALKI DEDECAN OCAKBAŞI'NI ÇOK SEVDİ

    Kayseri'nin namı diğer 'Ciğer uzmanı" Göğüs Hastalıkları Uzmanı ve aynı zamanda  Melikgazi Hastanesi Başhekimi olan  Dr. Mustafa Demirel  kebabın da uzmanı oldu ve Urfa'nın meşhun zincir markası Dedecan Ocakbaşı'nı Kayseri halkının hizmetine sundu. Kayseri'de hizmet vermeye başlayan Dedecan Ocakbaşı damak zevkine düşkün Kayserililerin uğrak mekanı haline geldi. 

    Şanlıurfa, Diyarbakır, İstanbul,Ankara, Mersin'den sonra Kayseri'de de yeni şubesi açılan Dedecan Ocakbaşı sunduğu eşsiz et yemekleri ile büyük ilgi çekmeye başladı.Mekan her akşam dolup taşıyor.   



    Firma ortaklarından Dr. Mustafa Demirel, Güneydoğu mutfağının damak tadını misafirlerine sunan Şanlıurfa Dedecan Ocakbaşı'nın, Şanlıurfa, Diyarbakır, İstanbul, Mersin ve Ankara’dan sonra şimdi de Kayseri’de hizmet vermeye başladığını ve yakın zamanda açılan mekana Kayseri halkının yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını bununda sevindirici olduğunu söyledi. 



    Dr. Mustafa Demirel, "Dedecan Ocakbaşı, kendine özgü sunumu ve tatlarıyla, sıcak ve samimi bir ortamda misafirlerine hizmet sunmakta. Urfalı bu işin gerçek manada ustası olan personeller hizmet vermekte. Taş fırında kendimize özel sunumumuz ile pide çeşitleri eşsiz tadlar sunmakta." dedi.



    Geçtiğimiz günlerde görkemli bir törenle Talas'ta hizmete giren Dedecan Ocakbaşı ALO PAKET servisi ile de Kayseri halkına hizmet vermeye devam ediyor. Vatandaşlar  0352 438 0 123 Nolu telefonu arayarak sipariş verebiliyorlar. 

    Dr. Mustafa Demirel, Dedecan Ocakbaşı ile Kayseri'ye kaliteli bir hizmet sunmayı amaçladıklarını söyledi. Demirel, "Urfa’nın en leziz tescilli yemeklerini Kayseri ile buluşturduk. Biz sadece Ataşehir’de bir yemek için gitmiştik. Orada konuşurken Kayseri’ye açılması mümkün dedik.  Acının en tatlı hali artık Kayserililerle buluştu. Kayseri halkı bu tadı çok sevdi. İgili büyük oldu.  Kayseri’ye bu mekan ile güzel tatları sunuyoruz. Dünyada bütün büyükşehirlere gittiğiniz de mutlaka akşam gideceğiniz marka restoranları var. İnşallah burası da şehrimizin marka restoranı olmaya aday" dedi  

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum