• Reklam
Reklam
Reklam

CHP'Lİ ARIK'TAN KILIÇDAROĞLU'UN HEDEF ALAN AKP'CEVAP

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye yanıt verdi.

CHP'Lİ ARIK'TAN KILIÇDAROĞLU'UN HEDEF ALAN AKP'CEVAP
03 Şubat 2023 - 13:49
CHP’Lİ ARIK’TAN KILIÇDAROĞLU’UN HEDEF ALAN AKP'CEVAP

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye yanıt verdi. Özhaseki’nin çözüm sürecinde kullandığı ifadeleri hatırlatan Arık, “Teröristlerin ayağına kırmızı halı serenler bunlar, çadır mahkemeler kuranlar bunlar, teröristler şehirlerin altına bombalar döşerken güvenlik güçlerine dokunma diyen bunlar değil miydi? O günlerde teröristlere güzellemeler yaptıkları unuttu, şimdi millete akıl vermeye kalkıyor” diye konuştu. 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, katıldığı bir programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye yanıt verdi. Özhaseki’nin konjonktüre göre ağız değiştirdiğini ifade eden Arık, “Bunlara söyleyecek söz bulamıyorum. Dün konuştuklarını, bugün karşısına çıkmasın diye kendi konuşmalarını bir bir internetten sildiren Özhaseki, meydanı boş bulmuş ahkam kesiyor. O ve diğer AKP’liler internetten konuşmalarını, açıklamalarını sildirse de yaptıkları, söyledikleri insanımızın belleğine kazınmış durumda. Dün çözüm süreci adı altında yaptıklarını kimse unutmadı, unutmayacak. Teröristlerin ayağına kırmızı halı serenler bunlar, çadır mahkemeler kuranlar bunlar, teröristler şehirlerin altına bombalar döşerken güvenlik güçlerine dokunma diyen bunlar değil miydi? O günlerde teröristlere güzellemeler yaptıkları unuttu, şimdi millete akıl vermeye kalkıyor. Keşke o aklı şehirlerimizin altına bombalar döşenirken verseydi de bin vatan evladı şehit olmasaydı. Bunlarda vicdan yok, merhamet yok. Onlar şehitler gelirken dumanlı sofralarda şuh kahkahalar atmakla meşguldüler. Ama Özhaseki için bunlar normal şeyler; onun doğruları çıkarlarına göre değişir. Günü gelir ülkücülere piyon, teröriste gerilla der. Günü gelir “Ben de ülkücüydüm” der. Dilinin kemiği, yalanının sonu yoktur. Ve emin olun ki, bu iktidar değiştiğinde bugün içinde bulunduğu yapı için de en ağır sözleri söyleyecektir” diye konuştu. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum