• Reklam

Cemiyet Hayatı Knitss'in İzmir Mağaza Açılışında Buluştu

Modern triko markası KNITSS’in İstinyePark İzmir’deki mağaza açılışı, Knitss Kurucusu ve Kreatif direktörü Duygu Boz ile Pakize Sükan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Cemiyet Hayatı Knitss'in İzmir Mağaza Açılışında Buluştu
26 Aralık 2022 - 10:34 - Güncelleme: 26 Aralık 2022 - 10:43
 Kendi stilini yaratan kadınların markası KNITSS’in mağaza açılış davetine aralarında; Ayşen Özkan, Defne Atakan Beşer, Demet Özbüker, Ebru Abay, Hazal Sulayıcı, Hülya Sevtekin, Irmak Değerli, Leyla Noyaner, Melis Coşkun, Sedef Senar, Merve Arkas ve Meral Sakallı’nın bulunduğu cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katıldı. Kadınlara ferah ve rahat bir ortamda keyifli bir alışveriş imkânı sunan KNITSS’in hem yeni mağazası hem ‘‘Creative You’’ koleksiyonu davetlilerden tam not aldı. Davette canlı müzik eşliğinde sohbet eden konuklar, şıklıklarıyla da göz doldurdu. 
‘Creative You’ koleksiyonunda; tweed dokular, animalier desenler, klasik kış desenlerinin modern yorumları ve KNITSS’in olmazsa olmazı örgü oyunları çağla yeşili, krem, hardal orkide pembesi, koyu kahve ve cobalt mavi gibi renklerle buluşmuş.  Extrafine merino, merino-tencel karışımlar, % 100 kaşmir ve kaşmir karışımlar, merino, oversize hırkalar, alternatif kombin seçeneği sunan farklı kesimlerde pantolonlar, triko ceketler, rahatlığın ve şıklığın ön planda olduğu çeşitli formlarda triko üstlerle birleşmiş.
Çevreye duyarlı; doğal kaynakların korunmasını misyon edinen KNITSS, yaşanabilir bir gelecek için; tasarımdan üretime, tüm süreçlerinde, “Sustain the Fashion/Modayı Sürdür” felsefesini benimseyen bir marka. Bugün KNITSS koleksiyonlarının % 70’ten fazlası, sürdürülebilir yöntemlerle; ekolojik sertifikalı doğa dostu elyaflardan üretilmekte ve KNITSS, 2025 itibarıyla koleksiyonlarının tamamını %100 sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen materyallerle hazırlamayı hedefliyor.
 KNITSS tasarımları, markanın İstanbul Akmerkez, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi, Emaar, Ankara Armada, İstinyePark İzmir ve Bodrum Midtown mağazalarında misafirlerini bekliyor. Knitss Sonbahar-Kış 22/23 koleksiyonuna online alışveriş sitesi www.knitss.com adresinden de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum