• Reklam

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 102 ARSA SATIŞINDAN 21 MİLYON TL GELİR ELDE ETMİŞ!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta içerisinde Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde bulunan 104 adet konut alanı arsasını "Açık Teklif Usulü" ihale ile satışa çıkarmış ve bunlardan 102'si satılmış kalan 2 parsel ise pazarlığa kalmıştı. Haber merkezlerine o gün konuyla ilgili geçilen haberde ihalede elde edilen gelir açıklanmamıştı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 102 ARSA SATIŞINDAN 21 MİLYON TL GELİR ELDE ETMİŞ!
18 Eylül 2021 - 11:51 - Güncelleme: 18 Eylül 2021 - 11:59
KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR' BELEDİYESİ GEÇEN HAFTA  ARSA İHALESİ YAPMIŞ ANCAK ELDE EDİLEN GELİRİ AÇIKLAMAMIŞTI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta içerisinde Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'nde bulunan 104 adet konut alanı arsasını  "Açık Teklif Usulü" ihale ile satışa çıkarmış ve bunlardan 102'si satılmış kalan 2 parsel ise pazarlığa kalmıştı.  Büyükşehir Belediyesi yapılan bu arsa satışı ihalesinde ise elde edilen geliri açıklamadı

Hüseyin Beyhan açıkladı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan,  AYAKLIGASTE.COM Haber merkezi tarafından konuyla ilgili yöneltiren soruya ise net rakamla cevap verdi. Hüseyin Beyhan 102 arsa satışında Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 21 milyon TL gelir elde ettiğini söyledi. 


Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen açık teklif usulüyle yapılan ihale yoğun ilgi görmüş ve İhalede, 102 konut alanı arsası satılırken, 2 arsa ise pazarlığa bırakılmıştı. O gün haber merkezlerine geçilen haberde ise  elde edilen gelir belirtilmemişti!  

Haber: Mustafa Duran

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum