• Reklam

BÜYÜKKILIÇ'TAN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kuruluna tebrik ziyaretinde buyundu. Başkan Büyükkılıç, yeni yönetime başarılar dilerken, ‘Kardeşim’ diyerek hitap ettiği Federasyon Başkanı Deniz Çağan’dan da övgüyle bahsetti.

BÜYÜKKILIÇ'TAN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET
19 Eylül 2021 - 12:32


Başkan Memduh Büyükkılıç’ın ziyaretinde Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcıları Murat Gencer Ve Ersan Dağdeviren, Genel Sayman Koray Can, Genel Sekreter Kazım Karagöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Emrullah Doğan ve Yusuf Korkmazyürek’te hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Toplum önderi olarak Deniz çağan kardeşimizin federasyon başkanı olması vesilesiyle hayırlı olsun diyelim dedik. Her zaman evini, gönlünü, kurum ve kuruluşunu bizlere açan dostumuza teşekkür ediyoruz. Kendisine başarılar diliyoruz. Şöyle bir baktım tanıdığımız bildiğimiz, güvendiğimiz dostlarımız federasyonun içinde görev almışlar. Umarım sizleri mahçup etmiyoruz, sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Zaman hepimizi değişik konum ve durumlara getiriyor ama sonuç itibariyle insanların gönlünde yer edecek çalışmalar yaparsanız elbette ki daha fazlasını yapmaya devam ediyorsunuz. Belki de benim bu yaklaşımım, bu tavrım, tarzım ya da yol çizgim onlara bir miktar örnek olur diye değerlendirelim. Görevinizde başarılar diliyorum. İnşallah daha iyi konum ve durumlarda Deniz kardeşimizden istifade edeceğimizi umuyorum” 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, iyi dileklerinden dolayı hem kendi adına hem de yönetim kurulum adına Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç teşekkür ederek, “Bizlerde sizleri örnek alıyoruz. Sizlerin elinde büyüdük kelimesi bana göre abartı bir kelime değil.  Çünkü 21 sene sizlerle komşuluk yaptık. Hala da bu gönül birlikteliğimiz devam ediyor. Biz biliyoruz ki başarılar tesadüften ibaret değildir. Her başarının altında mutlaka bir hikaye yatıyordur. Sizde bunca yıldır belediye başkanlığı yapıyorsanız vatandaşların size olan güveninden kaynaklanıyor. Bizde federasyon olarak sizlerin yaptığı gönül belediyeciliğini gönül federasyonculuğu adı altında yapmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte insanların hayatlarına, yaralarına dokunabilecek işler yapmak ve medyatik olmak değil, insanların gönlünde taht kurabilmek amacındayız. Sizlerin desteği ve güvenlerinizle, bizlere göstereceğiniz yol haritasıyla biz bunları başarmaya adayız. Bizler bu şekilde çalışacağız. Ziyaretinizden dolayı hem kendi adıma hem de yönetim kurulum adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.                       
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum