BÜNYAN'DA YOĞUR FESTİVALİ

    Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Akkışla Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivaline katıldı. Festival renkli görüntülere sahne oldu.

    BÜNYAN'DA YOĞUR FESTİVALİ
    13 Haziran 2022 - 07:13
    Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Akkışla Belediyesi tarafından düzenlenen  geleneksel  Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivaline katıldı. Festival renkli görüntülere sahne oldu.  
    Kültür ve Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla her yıl Akkışla'da düzenlenen Geleneksel Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivaline, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh BÜYÜKKILIÇ,  Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, AK Parti İl Başkanı  Şaban ÇOPUROĞLU, diğer ilçe belediye başkanları  ve AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı KOÇ ca çok sayıda vatandaş katıldı. 

    Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, festival ile ilgili yaptığı açıklamada "Her yıl düzenlenen festivalin coşku ve heyecanını hemşehrilerimizle birlikte yaşadık. İçerisinde özümüze ait yöresel şiirlerin, halk oyunlarının ve aşıklar şöleninin bulunduğu güzel etkinlik için Akkışla Belediye Başkanımız Ayhan ARSLAN'ı ve emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi 


    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum