• Reklam
Reklam
Reklam

BODRUM'UN YÜKSELEN TRENDİ ASARLIK BÖLGESİ

Yıllardır Türkiye’nin en gözde tatil beldelerinden biri olan Bodrum yarımadası, pandemi döneminden sonra kış aylarında da oldukça rağbet görmeye başladı.

BODRUM'UN YÜKSELEN TRENDİ ASARLIK BÖLGESİ
29 Haziran 2022 - 14:20
 Yerli ve yabancı turist için ciddi bir yatırım fırsatı olan Bodrum’da her yıl olduğu gibi bu yıl da emlak talepleri oldukça yoğun. 

Merkezi ve Bodrum’un değişik yerlerinde ev almak isteyenler için bu yılın trendi olan Asarlık bölgesi, Bitez ile Bodrum merkez arasında bulunuyor.  Gündönümü mevkii olarak bilinen yer, mavi bayraklı denize ve bir çok plaja sahip. Lüks Otel ve ve lüks konut konseptleri ile öne çıkan bölgede bir çok ünlü Türk yatırımcının da projeleri mevcut.

Denizbank’a ait Kaya Palazzio Hotels Le Chic  evleri, Volkan Büyükhanlı’ya ait Caresse The Residences, Vithome Mimarlık Halit Yağcı’nın sahibi olduğu Frame Suites, Aksa Jenaratör Ayşe Kazancı’ya ait Mirada Hotels ve Lazolini Mimarlık Tuncer Akar’ın sahibi olduğu The Pearl Residences gibi bir çok ünlü iş insanının da yatırım için tercih ettiği bölge, Bodrum’da 12 ay yaşam alanı vadediyor.

Kira gelirlerinin oldukça yüksek olması ve her yere yakın olması sebebi ile talebin oldukça fazla olduğu Asarlık bölgesi, Bodrum’da 2 mevsimi de yaşamak ve ev sahibi olmak isteyenlerin tercihi oluyor. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum