BİR ÇIKMAZA GİRDİNİZ AKLIMIZLA ALAY ETMEYİN!

    İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Grup Başkan Vekili Kazım Yücel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Kazım Yücel: '' Bir Çıkmaza Girdiniz, Aklımızla Oynamayın'' dedi.

    BİR ÇIKMAZA GİRDİNİZ AKLIMIZLA ALAY ETMEYİN!
    28 Temmuz 2021 - 10:14
    İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Grup Başkan Vekili Kazım Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Beklentimiz: Suriyeli sığınmacılar için Avrupa birliğinden taahhüt edilen 6 milyar evro mu ?Bu işe sebep unutmayın ki: Akp hükumeti ve belediyeleri, gitsinler diye bir talimatla Avrupa sınırlarına bir gecede otobüsleri seferber etmiştiniz, hemde ücretsiz... "sizde ogün, bu günkü biz gibi düşünüyordunuz'' dedi. 

    Kazım Yücel sığınmacılara dikkat çektiği paylaşımında aynen şu ifadelere yer verdi.

    BİZLER ÜLKEMIZDE SIĞINMACI DURUMUNA DÜŞMEDEN..

    Beklentimiz: Suriyeli sığınmacılar için Avrupa birliğinden taahhüt edilen 6 milyar evro mu ?
    Bu işe sebep unutmayın ki: Akp hükumeti ve belediyeleri, gitsinler diye bir talimatla Avrupa sınırlarına bir gecede otobüsleri seferber etmiştiniz, hemde ücretsiz... "sizde ogün, bu günkü biz gibi düşünüyordunuz"
    Sonra ne oldu...
    Bir talimat üzerine göndermeyecegiz. öz evlat oldular ?
    Bir duyuyorsunuz vatandaşlık hakkı verilecek, bir bakıyorsunuz Suriyeli vatandaşların iş gücü bizim sanayimizi ayakta tutuyor...
    .Hemde, Ülkemde bunca işsizimiz varken.

    Bir ileri iki geri....
    Savaş bitti Suriye'de.. ya giderler,, yada gönderin artık....
    Gitmiyorlarsa SU fiyatlarını, TEMİZLİ vergilerini Suriyeli'ler içın en az 3 katına çıkarın... "nasılsa bizim sanayimizi ayakta tutuyorlar"
    Yada davet sahipleri kimlerse birer Suriyeli aileye ev sahipligi yapsın, ama gidecekleri güne kadar... SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA olmasın..

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum