• Reklam

BEYONCÉ ALTI YILIN ARDINDAN MERAKLA BEKLENEN YEDİNCİ STÜDYO ALBÜMÜ 'RENAISSANCE'I YAYINLADI!

Amerikalı yıldız Beyoncé Knowles-Carter, hayranlarının merakla beklediği yedinci stüdyo albümü olan ‘Renaissance’ ı altı yıllık büyük bir aradan sonra müzikseverler ile buluşturdu.

BEYONCÉ ALTI YILIN ARDINDAN MERAKLA BEKLENEN YEDİNCİ STÜDYO ALBÜMÜ 'RENAISSANCE'I YAYINLADI!
30 Temmuz 2022 - 21:12

Amerikalı, Grammy ödüllü, şarkıcı-söz yazarı ve müzisyen Beyoncé’nin yeni stüdyo albümü “Renaissance” tüm dijital platformlarda yayınlandı.  
2016 yılında yayınladığı “Lemonade” isimli albümünden sonra “Break My Soul” teklisiyle ilk defa solo bir şekilde dinleyicileriyle buluşan Beyoncé, yedinci stüdyo albümü niteliğini taşıyan 16 şarkılık yeni solo albümünü büyük bir coşkuyla sevenlerinin huzuruna sundu.
Albüm, Pop, R&B-disko türüyle, 90’lar dans pistindeymiş hissi veriyor dinleyicilerine. Albümde geylerin disko kraliçesi Grace Jones, Tems ve BEAM ile düet parçalar bulunuyor.
Albümün baş teklisi “Break My Soul” 21 Haziran’da sürpriz bir şekilde yayınlanmıştı. Yayınlandığı gibi dünyada büyük bir ses getiren ve listelerde hızlı bir şekilde zirvelere ulaşan bu şarkı müzikseverler tarafından büyük bir övgü topladı.
R&B türünün dünyadaki en önemli temsilcilerinden Beyoncé, Renaissance isimli yeni solo albümünü çıkaracağını 30 Haziran’da duyurmuştu. Albümü duyurduğu gibi bütün mecraların gündemini ele geçiren ünlü Pop R&B yıldızı büyük bir ilgi odağı oldu. 
Araştırmacı kaynaklara göre albüm ilk haftasında 550-600 bin satarak Amerika’nın en büyük albüm listesi Billboard Hot 200’e 1 numaradan giriş yapıp büyük bir başarı elde edecek. Bu sayıya en son ulaşan kişi İngiliz müzisyen Adele’di. 
Şarkıcının 2016’da piyasaya sürdüğü son solo albümü Lemonade büyük bir başarı elde etmişti. Eşi Shawn Corey Carter (Jay Z) tarafından aldatıldıktan sonra büyük bir çöküş yaşadığı dönemde yazdığı ve aldatılma temasını konu alan bu albüm sayısız ödülle taçlandırılmıştı. Hayranları ünlü şarkıcıdan Renaissance’da benzer bir başarıyı yakalaması bekliyor.

Haber: Serdar İVDİL /AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum