BEST OFF CUP 2002 FUTBOL TURNUVASINDA GERİ SAYIM BAŞLADI

    15 Eylül Perşembe akşam Erciyes Kültür Merkezi’nde saat 20.00’da başlayacak olan Gala Gecesi’nde turnuvaya katılacak olan kurumlar için heyecan bekleyiş başladı.

    BEST OFF CUP 2002 FUTBOL TURNUVASINDA GERİ SAYIM BAŞLADI
    14 Eylül 2022 - 10:29
    Remax Via'nın ana sponsorluğunda 17 Eylül Cumartesi günü başlayarak 16 Ekim Pazar günü final maçıyla tamamlanacak olan Best of Cup 2022 Futbol Turnuvası'nda kayıt işlemleri tamamlandı.

    Başvuruların sona erdiği 10 Eylül tarihi itibariyle katılım şartlarını yerine getiren kurumların katılacağı turnuvanın kura ve fikstür çekimi de önceden planlandığı gibi Erciye Kültür Merkezi'nde 15 Eylül 2022 Perşembe akşam 20.00’da yapılacak.

    GALA GECESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

    Best of Cup organizasyon yetkililerinin dün akşam 352 Duka Restoran’da düzenlemiş oldukları basın toplantısına yoğun ilgi vardı. Basın kuruluşlarının yanı sıra organizasyona katılacak olan kurumlardan da birer temsilcilerin katıldığı yemekte Best of Cup yetkilisi yaşanan süreçler ve gala gecesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

    GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR EDERİZ

    Bozçalı yaptığı açıklamada; "Öncelikle organizasyonumuza ilgi gösteren bütün kurumlara ve sponsor firmalarımıza teşekkür ederim. Daha önce 11 Eylül'de yapmayı planladığımız Gala gecemizi aynı gün ve saatte şehrimizin güzide markası Kayserisporumuzun maçı olması nedeniyle 15 Eylül tarihine aldık.

    Turnuvanın katılım şartlarını yerine getiren kurumlarımızla 15 Eylül'de Gala gecemizi, 17 Eylül'de ilk maçımızla başlayarak güzel bir şekilde finale kadar ulaşmayı temenni ediyoruz, şimdiden bütün takımlara başarılar diliyor ve fair play çerçevesinde centilmence bir organizasyon olmasını umuyoruz." dedi.  

    TURNUVANIN SPONSORLARI

    Konuşmasının devamında organizasyona katılan kurumları ve sponsor firmaları açıklayan Bozçalı turnuvanın sponsorlarını ise şöyle sıraladı: 
     
    Ana sponsorumuz:        Remax Via
    Gold sponsorumuz:    System Hospital
    Medya Sponsorumuz:    Gastepress.com
    Sağlık Sponsorumuz:    Vizyon Sağlık
    Lezzet Sponsorumuz:    352 Duka Restoran


    Turnuvaya katılan kurum ve firmalar şu şekilde

    Remax Via
    Atlas Eğitim Kurumları
    System Hospital
    Şok Marketler
    Merih Gayrimenkul
    Altayhan Masa Sandalye
    Kayseri Mali Müşavirler Odası
    Türk Kızılay
    Milli Eğitim
    Erciyes Tıp
    Serhat Mobilya
    Türk Büro-Sen
    Yataş Grup
    Elif Mobilya
    Çapa Diş
    Bulut Lojistik

    Bozçalı kendisine sorulan ‘Best of Cup nasıl kuruldu sorusu üzerine ise şunları söyledi;



     “Kayserimize değer veren firmalardan olan Merih Gayrimenkul ve Ataseven Medya olarak sosyal etkinlik projesi kapsamında bir takım faaliyetler oluşturmayı düşündük. Araştırmalarımız sonucunda Kayseri’nin tamamını kapsayacak şekilde bir futbol organizasyonu ile ilk adımımızı atarak Best Of Cup’ı kurduk. 

    Kuruluşumuzdan itibaren ekibimiz ile birlikte çok yoğun günler geçirerek bugünkü seviyemize geldik. Turnuvamızı sosyal mecralarda yayınlamaya başladığımız günden bugüne kadar çok yoğun ilgi ile karşılaştık. Bu bizleri daha fazla motive ederek doğru yolda olduğumuzu anlamamızı sağladı. Önümüzdeki yıllarda eğer doğru talebi ve Kayserimizin büyüklerinden gerekli destekleri alabilirsek her yıl düzenli olarak turnuvamızı daha da büyüterek daha farklı alanları da ekleyerek gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”

    Basın toplantısı başarı dileklerinin ardından toplu fotograf çekimi ile sona erdi.




     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum