• Reklam
Reklam
Reklam

BERNA GÖZBAŞI OTOBÜS KONUSUNDA İŞADAMLARINA VE STK BAŞKANLARINA STEM EDİYOR!

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı İstanbul'da oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi Kayserili işadamlarına çattı Berna Gözbaşı işadamlarının ve STK başkanlarının otobüs pazarlığı yaptığını söyledi. Oysa Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 14 Mayıs'ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Belediye Başkanlarımız 100 otobüs ayarlamış o zaman 100 otobüste benden" demişti.

BERNA GÖZBAŞI OTOBÜS KONUSUNDA İŞADAMLARINA VE STK BAŞKANLARINA STEM EDİYOR!
17 Mayıs 2022 - 16:53 - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 - 17:08
HANİ BAKİ ERSOY 100 OTOBÜS SÖZÜ VERMİŞTİ!

BERNA GÖZBAŞI NEDEN HALA OTOBÜS KONUSUNDA İŞADAMLARINA STEM EDİYOR?

Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı İstanbul'da oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi Kayserili işadamlarına çattı.

Berna Gözbaşı işadamlarının ve STK'ların otobüs pazarlığı yaptığını söyledi. Oysa Kayseri Milletvekili Baki Ersoy 14 Mayıs'ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Belediye Başkanlarımız 100 otobüs ayarlamış o  zaman 100 otobüste benden" demişti. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin ve de özellikle Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un '100 otobüs sözü' nün ardından Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın çıkıp, "İş adamları ve STK başkanları (KAYSO, KTO, Kayseri Ticaret Borsası, KAYSERİ OSB gibi..) benimle otobüs pazarlığı yapıyor" şeklinde eleştirisi şaşkınlıkla karşılandı.



Şimdi kamuoyu özellikle Kayserili iş insanı ve milletvekili olan Baki Ersoy'un '100 otobüs' sözünün yerine getirilip getirilmeyeceğini merak ediyor.  

Öteyandan Belediyelerin bazı yasalar ve mevzuatlar gereği Profesyonel futbol kulüplerine para aktarmaları tamamen yasak buna rağmen Başkan Büyükkılıç risk alarak Kayserispor'a destek olma gayretinde ve İstanbul'a 100 otobüs için de söz vermiş durumda.

Ancak kamuoyu özellikle Büyükşehir'in bu 100 otobüs desteğinden önce Baki Ersoy'un 100 otobüs sözünün karşılık bulması gerektiğini savunuyor.  

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum