BAŞKAN PALANCIOĞLU'NDAN OSB YENİ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

    Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Demirok ile birlikte, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Genel Kurulu'nda başkanlığa seçilen Mehmet Yalçın ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

    BAŞKAN PALANCIOĞLU'NDAN OSB YENİ YÖNETİMİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
    29 Haziran 2022 - 15:05
    Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen başkan Dr. Palancıoğlu şunlar kaydetti: 
    “Sanayicilerimizi bizim koruyup, kollamamız, desteklememiz lazım. Sanayi üretimi deyince üretim,  istihdam, ekonomiye kattığı her türlü fayda ortaya çıkıyor. Dolayısıyla biz sanayicilerimize ne kadar destek verirsek o kadar karlı oluruz. Melikgazi Belediyesi olarak biz her türlü desteği tüm sanayicilerimize inşallah vereceğiz. Tabii Kayseri'de ülkemiz de de şu anda en büyük desteği sanayicilerden geliyor. İhracatın artmasını, ekonominin iyileşmesini istiyorsak destek vermek zorundayız. Dolayısıyla sizlerin başarılı olması bizim en büyük gayemiz. Hem belediye olarak hem serbest bölge olarak ilişkilerimizi sağlayıp ortaklaşa sanayicilerimize destek olacağız. Yeni görevinizin hayırlı olmasını dilerim.” 
    OSB Başkanı Mehmet Yalçın ise, “4 yıllık yönetimimiz boyunca sizlerle istişare içinde elimizden geldiğince hizmet yaparak görevimizi tamamlamayı düşünüyoruz. Nazik ziyaretleriniz için çok teşekkür ederim” dedi.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum