• Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Dr. PALANCIOĞLU : ''Erciyes dağımızın adeta giriş kapısı olan Şirin Hisarcık Mahalle Halkı ile beraberdik''

Mahalle buluşmalarının devam ettiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa PALANCIOĞLU Hisarcık halkı birlik beraberlik ve kardeşlik mesajı vererek adeta bütünleştiğini söyledi.

Başkan Dr. PALANCIOĞLU : ''Erciyes dağımızın adeta giriş kapısı olan Şirin Hisarcık Mahalle Halkı ile beraberdik''
17 Eylül 2022 - 11:32
  Sosyal belediyecilik ilkesi içinde semtlerde mahalle kavramını,komşuluk kavramını geliştirmek istediklerini  belirten  Başkan Dr. PALANCIOĞLU  ‘’Hisarcık  Mahallemiz  Erciyes dağı kış sporlarının adeta giriş kapısıdır. Şehrimize gelen yerli ve yabancı  turistler   Erciyes dağına giderken  Hisarcık’ta mola verip  alış veriş yapmaktadır.  Meydan düzenlemesi  ile  bu imkanı sağlayan  Hisarcık mahallesi  aynı zamanda  yaz aylarının dinlenme ve  sayfiye yeridir. Yeşillik için de misafirperver, Hisarcık halkı  mahalle buluşmaları  ile  gönüllerince  eğlendi  birlik oldu, beraber oldu.  Komşulukları pekişti. Akrabalar bir arada oldu  ikramlarımız ile bizde onları adeta  ağırladık. Bu arada ekiplerimiz  genel temizlik park temizliği  asfaltlama yol çizgi boyası  mezarlıkların bakımı  kaldırım 
çalışmalar gerçekleştiler.’’ Dedi
 Mahalle buluşmalarının amacına ulaştığını bu mahallenin  memnuniyetinden  anladıklarını  kaydeden başkan Dr.PALANCIOĞLU  bu hafta Kıranardı, Küçük -Bürüngüz ve Subaşı  mahallelerinde  devam  edeceğini  sözlerine ekledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum