• Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN TAPU KADASTRO 11. KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tapu Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, birimleri tek tek gezdi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN TAPU KADASTRO 11. KAYSERİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE ZİYARET
25 Ocak 2022 - 16:51
Tapu Kadastro 11. Kayseri Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya’dan projeler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Metropol ilçelerin de müdürlüklerinin bulunduğu Bölge Müdürlüğü’nde tek tek birimleri gezen ve personel ile sohbet eden Başkan Büyükkılıç, onların herhangi bir talep ve önerilerinin olup olmadığını sordu.

Burada açıklamalarda bulunan Büyükkılıç, “Her kardeşimizin bir değeri var, bir kadir, kıymeti var. Her birinizin alnından öpüyorum. Sözden ziyade uygulamalarımızla, davranışlarımızla mümkün olduğu kadar örnek olmaya çalıştık. Sizleri seviyoruz. Hakkınızı helal edin. Kışın soğukluğunu sizin sıcaklığınızla giderelim diye buraya geldik” dedi.

Başkan Büyükkılıç, 2022 yılının ilk ayının sonlarına doğru yaklaşıldığını hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bizlere hizmet fırsatını veren Mevla’mıza şükrediyoruz. Kayseri’mizin gerçekten güzide kurumlarından Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü’müze, ilgili ilçe müdürlüklerimize bir selam verelim dedik. Bu kardeşlerimizin bir isteği, ihtiyacı var mı, onu soralım dedik. Allah hepsinden razı olsun. Böyle güzel bir mekân, gerçekten Çevre Şehircilik Bakanlığı’mıza, değerli genel müdürümüze, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Kayseri’mize yakışır bir mekânı, böyle bir ortamı sağladığı için teşekkür ediyoruz. İnşallah bizler de Kayseri’nin bu güzel insanlarına en güzel hizmeti bu güzel mekânlarda veririz diye dua ve temenni de bulunuyorum.”

Kayseri’nin stratejik bir şehir olduğunu, her şeyin en güzelinin yakışacağını ifade eden Büyükkılıç, tapudaki yoğun hareketliliğe dikkat çekerek, “Kayseri bu anlamda, en hareketli olduğu bölge ama bu hareketliliğe rağmen en önemlisi hizmetin kısa sürede veriliyor olması ve vatandaşımızın memnuniyetinin olmasıdır” diye konuştu.

Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya da Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Sayın başkanımızın hem ziyaretlerinden dolayı hem de arsa tahsisinden inşaatın yapımına, çevre düzenlemesinden kamelyasına kadar her ihtiyacımızda tam destek oluyorlar. Çok teşekkür ediyorum, biz de Kayseri’mize layık olduğu şekilde hizmet yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Birimleri gezen ve personele kolaylıklar dileyen Büyükkılıç, işlem yapan vatandaşlara da ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum