• Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'IN KAYSERİ KIZILAY'A KURBAN BAĞIŞINDA BULUDU

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Sn.Dr.Memduh BÜYÜKKILIÇ göreve yeni gelen Türk Kızılay Kayseri Şube Başkanımız Cafer BEYDİLLİ ve beraberindeki Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Büyükkılıç ziyarette kurban bağışında bulundu.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'IN KAYSERİ KIZILAY'A KURBAN BAĞIŞINDA BULUDU
22 Haziran 2022 - 09:20
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ’ın  Şube  ziyaretine Kızılay Kayseri Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ,Şube Kadın Kolları , Kızılay Kan Merkezi ,Kızılay Talas Şubesi ,Engelsiz Kulüp Üyeleri, Kızılay Yetimler de Gülsün Üyeleri , Kızılay Çocuk Kulübü Üyeleri z ve Kızılay Kayseri Ailesi Üyeleri tam katılım sağladılar.

Şube Başkanı Cafer BEYDİLLİ Kızılay’ın faaliyetleri , projeleri hakkında  Başkan BÜYÜKKILIÇ’a bilgiler verdi.  Başkan BÜYÜKKILIÇ Vekaletle Kurban Bağış Kampanyası  kapsamında Kızılay Kayseri Şubemize Kurban Bağışında bulundu.
Başkan Büyükkılıç ziyarette yaptığı konumada yYapılacak olan faaliyetlerde ve projelerde Kızılay’ın her daima yanında olduğunu ve her türlü desteği sağlayacağını söyleyerek başarılar diledi.  Ziyaretin anısına Şube Başkanı  Cafer BEYDİLLİ BAşkan Memduh .BÜYÜKKILIÇ’a Kızılay Yeleği giydirdi, Kızılay Rozeti taktı ve plaket hediye etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum