• Reklam
Reklam
Reklam

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, DİYANET-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLAN KAŞIKÇIOĞLU'NU TEBRİK ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı olan İrfan Kaşıkçıoğlu için düzenlenen veda programına katıldı. Büyükkılıç, “Sizler bizim için çok önemlisiniz, birer örneksiniz. Biz bir olursak, iri olursak, diri olursak ve hep beraber olursak bir anlam ifade ederiz” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, DİYANET-SEN GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OLAN KAŞIKÇIOĞLU'NU TEBRİK ETTİ
15 Ocak 2022 - 14:40
Başkan Büyükkılıç, Memur-Sen’e bağlı Diyanet-Sen Kayseri Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu’nun Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmesinin ardından Kaşıkçıoğlu için düzenlenen veda programına katıldı.

Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ve sendika yöneticileri ile üyeleri katıldı.

2 bin 360 üyesi olan sendikalılara seslenen ve birlik, beraberlik mesajı veren Başkan Büyükkılıç, “Sizler bizim için çok önemlisiniz, birer örneksiniz. Biz bir olursak, iri olursak, hep beraber olursak bir anlam ifade ederiz. Yoksa tek çiçekle bahar gelmez, tek taş duvar olmaz. Birliğimizin, beraberliğimizin önemini asla unutmayalım” dedi.

Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kaşıkçıoğlu da 2 bin 681 personelden 2 bin 360’ının Diyanet-Sen üyesi olduklarını belirterek, bu veda yemeğinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, Kaşıkçıoğlu’na günün anısına el dokuması kilim hediye ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum