AVRUPA'NIN EN İYİSİNDE ARTECH TERCİH EDİLİYOR

    Türkiye’de üretim sanayinin yanı sıra savunma sanayi ve marin sektörüne yönelik özel çözümler sunan Çizgi Teknoloji, “Digital Signage ve Kiosk” ürün grubuyla da ulaşım ve sağlık alanında prestijli projelerde yer alıyor.

    AVRUPA'NIN EN İYİSİNDE ARTECH TERCİH EDİLİYOR
    20 Ocak 2022 - 16:35
    Çizgi Teknoloji, İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi A.Ş.’nin işletmeciliğini üstlendiği, Türkiye’nin saygın projelerinden olan İstanbul Havalimanı’na “Dijital Bilgilendirme Çözümleri” sunuyor.

    Firmanın yerli imkanlarla geliştirip Artech markasıyla pazara sunduğu Wayfinding Kiosk, Indoor Totem ve Info Kiosk gibi yenilikçi çözümleri, ACI tarafından 2021 yılında “Avrupa’nın En İyisi*” seçilen havalimanında yolcuların aradıkları yerleri kolayca, son derece pratik bir şekilde bulabilmelerine imkan veriyor.

    İNTERAKTİF BİLGİLENDİRME, TEMASSIZ HİZMET ALMA DENEYİMİ

    Dijital bir yolcu bilgilendirme deneyimi sunan Artech Info Kiosk ürünleri ile ilgili bilgiler veren Çizgi Teknoloji Pazarlama İletişim Uzmanı Dilara Pineiro, ürünün İstanbul Havalimanı’nda yoğunluğun fazla olduğu danışma noktalarında, ihtiyaç duyulan alanlara konumlandırıldığını ifade etti.

    Söz konusu dijital bilgilendirme çözümü ile yolcuların çağrı merkezine sesli ve görüntülü olarak bağlanarak interaktif bilgilendirme ve temassız hizmet alma deneyimi yaşadığını kaydeden Pineiro, “Info Kiosk’umuz, uluslararası standartlara uygun olarak her yolcu profilinin rahatça kullanılması için tasarlandı. Kiosk ekranları, tekerlekli sandalye kullanan yolcuların kolayca işlem yapabilecekleri eğim ve yüksekliktedir.” dedi.

    ZAMAN KAYBINI ÖNLÜYOR, KAFA KARIŞIKLIĞINA SON VERİYOR

    Dilara Pineiro, pandemide önemi daha da artan hijyen kuralları çerçevesinde ürünün kapsamlı bir şekilde dezenfekte edilebildiğini, çarpma, vurma gibi darbelere karşı dayanıklı ve sağlam bir yapıda olduğunu, yuvarlatılmış kenarların düşme ve çarpmalara karşı emniyet sağladığını belirtti.

    Biniş kartındaki barkod veya cep telefonundaki e-biletin 150 cm uzaklıktan kolayca taranabildiğini aktaran Pineiro, Info Kiosk’un yolcuların varmak istedikleri noktaya en hızlı şekilde ulaşabilmelerine destek vermek için yolculara özel bir harita oluşturduğunu, ayrıca çağrı merkezi temsilcileriyle de seçtikleri dilde canlı görüntülü görüşme yapabilmelerine olanak tanıdığını dile getirdi.

    Pineiro, “Çözümümüz, mevcut havalimanı ya da gidilecek lokasyondaki hava durumu ve saat bilgisine, gelen ve giden uçuşların durumlarına, yolcunun varış-kalkış saatlerine, uçuşa ait bagaj toplama bantlarının lokasyon bilgilerine ve daha birçok bilgiye tek tıkla ulaşımı sağlıyor.” diyerek sözlerini tamamladı.

    EĞİTİMDEN SAĞLIĞA, ULAŞIMDAN PERAKENDEYE…

    Firma, “Digital Signage ve Kiosk” ürün grubuyla ulaşımdan eğitime ve sağlığa, perakendeden spor ve eğlenceye kadar birçok sektöre hizmet sunuyor.

    Kiosklarda self servis makinalar bulunurken, Digital Signage tarafında ise bilgilendirme ve dijital olarak iletişim sağlayan özel yazılım ve ekran sistemleri yer alıyor. Ulaşımda kullanılan yolcu bilgilendirme, hastanelerde hasta yönlendirme sistemleri, sinema salonlarının fuayelerindeki ya da girişlerindeki dijital posterlikler, toplantı odaları için bilgilendirme ekranları da bu ürün grubu altında konumlanıyor.

    *İstanbul Havalimanı, Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI) tarafından düzenlenen “17. ACI Europe Awards” kapsamında “Avrupa’nın En İyi Havalimanı” ve “Erişilebilir Havalimanı” ödüllerine layık görülmüştü.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum