Anjelika Akbar 'Tek Bir An Vardır' konseriyle 26 Ocak'ta Grand Pera Emek Sahnesi'nde

    Dünyaca tanınan piyanist ve besteci Anjelika Akbar, Sovyet dönemi bestecilerinin eserlerinin özgün uyarlamalarıyla 26 Ocak Perşembe günü Grand Pera Emek Sahnesi’ne konuk oluyor. Bu özel performansın biletleri ise Türkiye’nin lider etkinlik biletleme şirketi Biletinial’da…

    Anjelika Akbar 'Tek Bir An Vardır' konseriyle 26 Ocak'ta Grand Pera Emek Sahnesi'nde
    18 Ocak 2023 - 14:00
     Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Anjelika Akbar, 26 Ocak Perşembe günü Grand Pera Emek Sahnesi’nde kulakların pasını silecek özel bir konserle dinleyicilerle buluşacak.

    Klasik müzik severlerin Sovyet Cumhuriyetleri dönemi bestecilerinden Tariverdiev, Gladkov, Petrov, Rybnikov, Schnittke, Dunaevsky, Shainsky ve Dashkevich’i Anjelika Akbar'ın özgün uyarlamalarıyla dinleme olanağı bulacağı konserin biletleri ise kültür, sanat, eğlence ve spor alanındaki tüm etkinliklere tek platformdan ulaşılabilmesini sağlayan Biletinial’da.

    Biletinial, 2011 yılından bu yana biletleme sektöründe hizmet veren bir teknoloji markasıdır. Faaliyete geçtiği tarihten itibaren yenilikçi uygulamaları devreye alan Biletinial, teknolojik gelişmeler ışığında müşterilerini yeni etkinliklerle buluşturmakta ve eşsiz deneyimler sunmaktadır. Sürekli büyüyen ve gelişen altyapısı ile sinema, tiyatro, konser, spor ve birçok farklı özel etkinlik alanında yüzlerce etkinliğe zahmetsizce erişim olanağı veren Biletinial, Türkiye genelinde 80 ilde ve KKTC’de faaliyet göstermektedir. Halen 250 sinema, 1.200 salon ve 130.000’den fazla koltuk kapasitesiyle  hizmet sunan Biletinial’ın iş ortakları arasında  T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı birimler (Devlet Tiyatroları, Devlet Opera ve Balesi, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü konserleri, Türkiye Voleybol Federasyonu) Türkiye’nin önde gelen sinema grupları, özel tiyatrolar, şehir tiyatroları, spor kulüpleri, performans sahneleri, tema parklar ve eğlence parklarının yanı sıra eğitim, seminer gibi organizasyon gerçekleştiren kurumlar da yer almaktadır.

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum