ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ÇAĞAN'A ZİYARET

    Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Efdal Özkartal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

    ANADOLU ENGELLİLER DERNEĞİNDEN ÇAĞAN'A ZİYARET
    19 Ekim 2021 - 19:28
    Ziyarette, Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Efdal Özkartal ile birlikte Genel Sekreter Tahsin Gürbüz ve Kemal Akdoğan’da yer aldı.

    Ziyarette konuşan Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Genel Başkanı Efdal Özkartal, “Dernek yönetimi olarak bizler de yeni yönetimiz. Bu kapsamda sizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. İnşallah hayırlı çalışmalarınız olur. STK’lar hep birlikte anlam ifade ediyoruz. Dolayısıyla hepimize hayırlı olsun. Şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

    Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, dernek yöneticilerini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlerde bundan sonraki süreçte ne gibi ortak çalıymalar yaparızın gayreti içerisinde olacağız. STK’lar Kayseri için çok değerli ve önemli. “Tek Taşla Duvar Olmaz” mantığı ile hareket edeceğiz. Bu anlamda ziyaretinizden dolayı hem şahsınıza hem de yönetim kurulunuza teşekkür ediyorum” dedi.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum