Yeniden Refah Partisi Melikgazi Belediyesi aday adayı Ahmet Taylan ağaçların kesilmesine tepki göstererek şunları söyledi:
" Nedir bu ağaç düşmanlığı? Bugün bir belediyemize ait ekipler 40-50 yıllık ağaçlari BUDAMA değil kökten ağaç yok etme işine girismişler MAALESEF . Araba ile geçerken irkildim ve uyardim. Lakin aldığım cevaplar içler acısıydi. Hatırlatırım Kayseri'nin en büyük bulvarı olan NATO Bulvarı tasarım yenileme yapılırken, yüzlerce ağaç sözüm ona kışın ortasında taşınıp bir yere dikilmişti. Buyuksehir belediyesine zamanında arayıp uyardim. Agaclari takip ettim, taşınan ağaçların hepsini ölü buldum.
Yaş kesen baş keser diyen bir milleten gelirken neden böyle olduk? Bugün anladimki cidden belediyelerde DEĞİŞİM ZAMANİ GELMİŞTİR!" dedi.
Haber: AYAKLIGASTE.COM