SARIZ BELEDİYE BAŞKANI BAKİ BAYRAK BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İLE DEPREMDE ZARAR GÖREN BÖLGELERDE İNCELEME YAPTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarız'ı ziyaret ederek Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ile Kırkısrak Mahallesi'nde meydana gelen depremde hasar gören bölgelerde incelemede bulundu

Genel - 04-10-2023 11:37

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Memduh Büyükkılıç,  Sarız Kırkısrak Mahallesinde  meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremin ardından  Sarız Belediye Başkanı  Baki Bayrak , Kayseri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu  ve Daire Başkanları ile birlikte Kırkısrak Mahallesıne i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.



Daha sonra program,  Sarız Sosyal Yaşam Merkezi’nde tüm mahalle muhtarlarının  katılımı ile devam etti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi’nde muhtarlar ile istişare toplantısında buluşurken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı  Mehmet Özhaseki'yi   telefon ile arayarak,  toplantıda muhtarlara hitap etti. Sayın Bakanımız Sarız'ımıza deprem  ile ilgili geçmiş olsun dileklerinde bulunurken Bakanlık olarak tüm imkanları sunacağını söyledi. 



Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Memduh Büyükkılıç, “Bu anlayışla Sarız’ımızda hasarlı yapılarla ilgili, yapılacak çalışmalarla ilgili değerlendirmeleri yapıp, hem ‘geçmiş olsun’ demek hem de  ilgili yatırımlar bağlamında Sarız Belediye Başkanımız Baki Bayrak'ın  önerilerini gözden geçirmek için Sarız'dayız. Tekrar depremden etkilenen kıymetli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum” dedi.

Sarız Belediye Başkanı  Baki Bayrak ise Başkanımız Büyükkılıç’a  “Biz Büyükşehir Belediyemize ne kadar teşekkür etsek azdır. Her konuda bize yardımcı oluyor. Memduh Başkanım sürecin başından beri bizler ile ve  Sarız olarak kendisine teşekkür ediyoruz. ” dedi. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 
Günün Diğer Haberleri