KAYSERİ'DE JANDARMA TARAFINDAN ÖĞRENCİLERE AKRAN ZORBALIĞI VE SUÇTAN KORUNMA ANLATILDI

Kayseri'da jandarma ekipleri tarafından,  Öğrencilere Akran Zorbalığı, Suçtan Koruma, Siber Zorbalık, Siber Suçlardan Korunma Yöntemleri ve Güvenli İnternet Kullanımı Konularında Eğitim Faaliyeti düzenlendi.

Asayiş - 15-03-2025 14:01

Kayseri Valiilği tarafından konuya ilişkin şu açıklama yapıldı:

KONU:  Öğrencilere Akran Zorbalığı, Suçtan Koruma, Siber Zorbalık, Siber Suçlardan Korunma Yöntemleri ve Güvenli İnternet Kullanımı Konularında Eğitim Faaliyeti.

AÇIKLAMA:
Kayseri İl J.K.lığı, Aile İçi Şid.Müc. ve Çck.Ks.A. liği ve Siber Suç.Müc.Ş.Md.lüğünce  14.03.2025 tarihinde, Kocasinan İlçe J.K.lığı sorumluluk alanında bulunan Güneşli İlk ve Ortaokulunda öğrenim gören toplam (157) öğrenci ve (16) öğretmene Akran Zorbalığı, Suçtan Korunma, Siber Zorbalık, Siber Suçlardan Korunma Yöntemleri ve Güvenli İnternet Kullanımı Konularında Eğitim ve Bilgilendirme Faaliyeti icra edilmiş, faaliyet sonunda öğrencilere Jandarma Çocuk Dergisi hediye edilmiştir.

Günün Diğer Haberleri