KAYSERİ’DE 20 MİLYON TL’LİK KAÇAK ÜRÜN OPERASYONU!

Kayseri-Malatya kara yolunda iki araçta yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 20 milyon TL olan kaçak ürünler ele geçirildi.

Asayiş - 22-10-2026 10:28

KAYSERİ’DE 20 MİLYON TL’LİK KAÇAK ÜRÜN OPERASYONU!

Kayseri-Malatya kara yolunda iki araçta yapılan aramalarda piyasa değeri yaklaşık 20 milyon TL olan kaçak ürünler ele geçirildi. Operasyonda kaçak sigaradan elektronik sigaraya, cep telefonundan kozmetik ürünlere kadar çok sayıda malzemeye el konuldu.

Kayseri’de kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda piyasa değeri yaklaşık 20 milyon TL olan kaçak ürünler ele geçirildi.

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Pınarbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında, Kayseri-Malatya kara yolunda iki araç durdurularak arama yapıldı.

SİGARA, ELEKTRONİK SİGARA VE TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ

Araçlarda gerçekleştirilen aramalarda piyasa değeri yaklaşık 20 milyon TL olduğu değerlendirilen şu ürünler ele geçirildi:

11 bin 100 paket bandrolsüz kaçak sigara

5 bin 575 paket elektronik sigara kiti (Terea)

360 adet elektronik sigara (Vozol)

1.250 adet puro

55 kilogram kaçak nargile tütünü

8 adet gümrük kaçağı cep telefonu

124 adet gümrük kaçağı muhtelif malzeme

500 adet gümrük kaçağı kozmetik ürün

200 kilogram gümrük kaçağı çay

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Operasyon kapsamında yakalanan şahıslar gözaltına alınırken, arama yapılan iki araç yediemin otoparkına teslim edildi.

Jandarma ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Günün Diğer Haberleri