Tek listenin seçime gittiği genel Kurul'da mevcut başkan Murat Sancak yeniden başkan seçildi. Murat Sancak genel kurulda yaptığı konuşmada odaya kayıtlı üyelerin menfaatleri doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini yeni dönemde üyelerin işlerini kolaylaştıracak bir çok yeni projelere de imza atacaklarını söyledi.
İŞTE YENİ YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER
Murat Sancak'ın başkanlığında oluşan yönetimde ise şu isimler yer aldı: Mustafa Alan, Murat Sancak, Zafer İncetürkmen, Ali Kaçan, Hacı Mehmet Şimşek, Ali Erkara, Kamil Ünlüel Ali Açan Denitim Kurulu, Cengiz Benlioğlu, Ahmet Kürşat Oğuzsağırcı, Murat Dülgerodğlu.
Sancak yeniden göreve seçilmesinden dolayı da üyelere teşekkür etti. Genel Kurul'da söz alan Kayseri Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan Birlik olarak tüm esnafın hizmetinde olduklarını söyledi Alan göreve yeniden seçilen Murat Sancak'ı da tebrik ederek görevinde başarılı diledi.
Haber Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM