İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ÇETİN ARIK'A SERT CEVAP: KAYSERİ KENDİSİNE VE ATATÜRK'E İHANET EDEN PARTİNİ AFFETMEYECEK!

Milliyetçi Hareket Partisi Medya, Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Çetin Arık'ı sert dille eleştirdi. Özdemir. " Kayseri, kendisine ve Atatürk'e ihanet eden partin CHP'yi affetmeyecek!" dedi.

İSMAİL ÖZDEMİR'DEN ÇETİN ARIK'A SERT CEVAP: KAYSERİ KENDİSİNE VE ATATÜRK'E İHANET EDEN PARTİNİ AFFETMEYECEK!

CHP'li Çetin Arık'ın MHP'ye yönelik eleştirilerine cevap gecikmedi. Çetin Arık'ın MHP'yi hedef alan açıklamalarına;  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir sert dille cevap verdi. 

İsmail Özdemir, Çetin Arık'a 13 Mart 2017'de Kayseri'de gerçekleştirilen hain terör saldırısı üzerinden cevap verdi.

Resmi Twitter hesabından, 13 Mart 2017'de Kayseri'de hain terör örgütü PKK'nın düzenlediği bombalı eylemde 15 askerimizin şehit edildiği olayın fotoğrafını da yayınlayan İsmail Özdemir: Çetin Arık'a seslenerek; "Sayın Çetin Arık, bu fotoğrafa çok iyi bak! Partin CHP, Kayseri’nin göbeğinde bu alçak ve kahpece saldırıyı düzenleyen terör örgütü PKK uzantısı HDP’yi meşru görüyor, mecliste olsun istiyor! Kayseri, kendisine ve Atatürk’e ihanet eden partin CHP’yi affetmeyecek!" dedi. 

İsmail Özdemir daha sonra bir paylaşım daha yaparak şu ifadelere yer verdi:

"Size rağmen, Cumhur İttifakı ister içerde, ister dışarda olsun terör örgütü PKK’nın başını ezmeye ve bu alçakları tümden bitirmeye, Kandil inlerine ilerlemeye devam ediyor. Peki senin partin hangi PKK’lı teröristle nerede buluşup,ne konuştu? Yüreğiniz yetiyorsa bunu açıklayın!" 

İşte İsmail Özdemir'in o paylaşımı:




Haber: Mustafa Duran

mhpli i̇smail özdemirden çetin arıka sert cevap son daikka ayakligaste i̇smail özdemir