İSA GÜN'DEN 23 NİSAN MESAJI

AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Vekili ve Köşk Sosyete işletmecisi İsa Gün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. İsa Gün, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102’inci yıl dönümünü ve tüm çocukların bayramını kutluyorum" dedi.

Genel - 22-04-2022 10:19

İsa Gün yaptığı açıklamada  23 Nisan 1920 tarihinin, Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturduğunu  Milli egemenliğin ilan edildiği Cumhuriyetin temelinin atıldığı bugünün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara ve tüm dünya çocuklarına bayram olarak armağan edildiğini kaydetti.

İsa Gün açıklamasında şöyle devam etti:

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklar bir toplumun geleceğidir. Bizlere düşen görev geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızı, milli ve manevi değerler aşılayarak, topluma faydalı bireyler olmasını sağlamaktır.  İnşallah bizlerde iş dünyası ve siyasetçiler  olarak, demokrasinin ve cumhuriyetimizin verdiği güven ve güçle daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam hedefiyle var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklarımıza daha güçlü bir ülke bırakmanın gayreti içerisinde olacağız.   Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğruna canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum” 

 
Günün Diğer Haberleri