HADAK RİZE'DEN 10 MADALYA İLE DÖNDÜ
10-13 Şubat 2022 tarihleri arasında Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından Rize İkizdere Cimil Yaylası’nda düzenlenen Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası’nda Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) sporcuları, sprint ve bireysel yarışlarda toplamda 10 madalya kazandı.
Spor - 16-02-2022 13:20
Şehrimizi temsilen yarışmalara katılan HADAK sporcuları Rize’den 10 madalya ile döndü. Hacılar Belediye Başkanı ve HADAK Başkanı Av. Bilal Özdoğan, “şehrimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil eden HADAK sporcuları Rize’de düzenlenen TDF Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası’ndan 10 madalya ile dönerek bizleri gururlandırdı” dedi.
“Hacılarımızın ismini en iyi şekilde temsil ederek dereceye giren her bir genç sporcumuzu tebrik ediyorum” diyen Özdoğan, sporculara başarılar diledi.
Sprint ve bireysel yarışlarda toplamda 10 madalya alan HADAK sporcularının isimleri ise şöyle oldu.
1.gün düzenlenen sprint yarışında U-16 kategorisinde Sueda Sultan Evci 1’inci, Ela Özdemir ve Ahmet Tuğrul 3’üncü, U-20 kategorisinde Fatmanur Onur 3’üncü, U-21+ kategorisinde ise Hatice Kuş 3’üncü oldu.
2.gün düzenlenen bireysel yarışta ise U-16 kategorisinde Ela Özdemir birinci, Sueda Sultan Evci 3’üncü, Kasım Baran Kaygısız 3’üncü, U-20 kategorisinde Fatmanur Onur 3’üncü, u-21+ kategorisinde de Hatice Kuş 3’üncü olarak tamamlandı.
Öteyandan;
ÖZDOĞAN BÜYÜK KÜÇÜK HERKESİN YANINDA
Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Gerek yaptığı ev ziyaretleriyle gerekse esnaf ve öğrencilerle sürekli görüşen Özdoğan, vatandaşlarla hem sohbet ediyor, hem de onların sıkıntılarını dinliyor.
Göreve geldiği günden beri ilçe halkıyla iç içe olan Başkan Özdoğan, vatandaşların sıkıntı ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerinde buluyor. İlçede gerek yaptığı ev ve esnaf ziyaretleri ile Hacılar halkı ile sürekli bir araya gelen Özdoğan, özellikle öğrenci ve gençlerle yaptığı görüşmelerle takdir topluyor. Her fırsatta sahada olduklarını, ilçe için 7/ 24 çalıştıklarının altını çizen Özdoğan, “yaptığımız proje ve saha çalışmalarının yanı sıra ilçe halkımızla sürekli görüşüyoruz. Gerek ev ziyaretlerimiz gerekse esnaf ve öğrenci kardeşlerimizle sürekli iç içeyiz. Ziyaretlerimizde karşılaştığımız manzarada haklımızın bize karşı gösterdiği büyük sevgi ve samimiyet var. Bu da bizleri oldukça mutlu ediyor. Özellikle kentsel dönüşüm konutlarında yuva sahibi olan ailelerle bir araya geldiğimizde bizlere dua eden vatandaşlarımızdan mutluluk duyuyoruz.” dedi. İhtiyaç sahibi ailelerin tespit ederek gerekli yardımların yapıldığını belirten Özdoğan şöyle konuştu;
“Tabi ki bizlere edilen müracaatları değerlendiriyoruz. Özellikle ihtiyaç sahibi yaşlı ailelerimiz var. Biz bunlara duyarsız kalamayız. Gerek kaymakamlığımız gerekse vakfımız ve belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi ailelere yönelik ne gerekiyorsa çalışmalarımızı yapmaktayız.”
Gençlerle gönül köprüsü kuran, gerek sosyal medya üzerinden gerekse bizzat görüştüğü gençlere her fırsatta kitap hediye ederek onlara okumayı teşvik ettiklerini ifade eden Başkan Özdoğan, mesai mefhumu gözetmeksizin ilçede tarım ve hayvancılıkla uğraşan aileleri de hafta sonu yalnız bırakmayarak zorlu kış aylarında da ailelerin her zaman yanında olduklarını da sözlerine ekledi.
Günün Diğer Haberleri