ALPASLAN BAKİ ERTEKİN İLK SAHURU HES KABLO İŞÇİLERİ İLE BİRLİKTE YAPTI!

Erciyes Anadolu Holding'in başarılı CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, ramazan ayının ilk sahurunu HES Kablo çalışanları ile birlikte yaptı. Ertekin yemek sırası bekledi ve işçilerle aynı masada oturarak birlikte sahur yaptı.

Genel - 02-04-2022 10:55

YEMEK SIRASI BEKLEDİ İŞÇİLERLE AYNI MASADA OTURDU

Erciyes Anadolu Holding'in başarılı CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, ramazan ayının ilk sahurunu HES Kablo çalışanları ile birlikte yaptı
Alpaslan Baki Ertekin, bu ramazan ayının ilk sahurunda Kayseri'deki HES Kablo'da 12.00-08.00 vardiyasında işçileri ziyaret etti ve onlarla birlikte sahur yaptı.



Ertekin, çalışanlarla birlikte yemek sırası bekledi daha sonra karavanadan yemeğini aldı ve işçilerle aynı masaya oturarak onlarla birlikte sahur yaptı.



Alpaslan Baki Ertekin sosyal medya hesabından da yaptığı paylaşımda tüm Erciyes Holding çalışanlarının ramazanlarını kutlayarak şu ifadelere yer verdi:

"Bizi bu sene de Ramazan’a kavuşturan Rabbime şükürler olsun. 
Biz büyük bir aileyiz. Bu sene Ramazanın ilk sahurunu Hes Kablo’da 12-8 vardiyasındaki mesai arkadaşlarımla yaptık. Pandemi ile geçen 2 yıldan sonra mesai arkadaşlarımla yeniden Ramazan sofrasında olmak büyük mutluluk"




Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 
Günün Diğer Haberleri