AMATÖR BALIKÇILAR DÖRDÜNCÜ KEZ DEVELİ GÜMÜŞÖREN MAHALLEMİZDE BİR ARAYA GELDİ

    Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü tarafından amatör balıkçılığın teşvik edilmesi amacıyla izin verilen “Turna Balığı Yakalama Yarışmasında” amatör balıkçılar dördüncü kez Gümüşören Baraj Gölü'nde bir araya geldi.

    AMATÖR BALIKÇILAR DÖRDÜNCÜ KEZ DEVELİ GÜMÜŞÖREN MAHALLEMİZDE BİR ARAYA GELDİ
    03 Ağustos 2022 - 14:00 - Güncelleme: 03 Ağustos 2022 - 14:02
    Tarım İl Müdürlüğü teşvik ediyor

    Develi Belediyesi, Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) ve Kayseri Amatör Olta Balıkçılığı, Kara Avcılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KOBDER) tarafından birlikte organize edilen etkinliğe amatör balıkçılar yoğun ilgi gösterdi. Develi Belediye Başkanımız Mehmet Cabbar ve Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin’in de katıldığı yarışmada dereceye girenlere kupaları takdim edildi.



    Çeşitli kategorilerde, Kayseri ve çevre illerden de çok sayıda olta balıkçısı ve doğaseverin aileleri ile birlikte katıldığı organizasyonun, sportif olta balıkçılığının ilimizde gelişimi ve Develi’nin doğal güzelliklerinin tanıtımı noktasında önem arz ettiğini belirten Cabbar Başkan “Gümüşören Barajımızın ekolojik dengesine hiçbir zararın verilmediği bu yarışmamızı daha da geliştirerek sürdürmenin gayreti içerisinde olacağız. Kazasız belasız tamamladığımız bu yarışmamızda siz doğa ve balık tutkunlarını güzel Develimizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Emeği geçen Amatör ve Sportif Olta Balıkçılığı Federasyonu (ASOF) Başkanı Mustafa Serkan İnanç ve yönetim kuruluna, Kayseri Amatör Olta Balıkçılığı, Kara Avcılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KOBDER) Başkanı Ümit Karaduman ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.



    Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin de konuşmasında organizasyonu gerçekleştiren, doğal hayatı koruma konusunda gerekli özen ve hassasiyeti gösteren Kayseri Amatör Olta Balıkçılığı, Kara Avcılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği yönetimi, üyeleri ve yarışmacılarına etkinlik boyunca çevreye olan duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini iletti.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum