ALMANYA'DA KORKUTAN PATLAMA: BAYER KİMYASAL ATIK FABRİKASI PATLADI ÇOK SAYIDA YARALI VAR

    Almanya Leverkusen'de korkutan patlama. Bu sabah meydana gelen olayda, Almanya'nın Leverkusen kentinde bulunan dünyaca ünlü ilaç ffirması Bayer'e ait kimyasal atık deposunda büyük bir patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada ise çok sayıda yaralı olduğu ifade ediliyor.

    ALMANYA'DA KORKUTAN PATLAMA: BAYER KİMYASAL ATIK FABRİKASI PATLADI ÇOK SAYIDA YARALI VAR
    27 Temmuz 2021 - 13:33
    Almanya Leverkusen'de korkutan patlama.  Bu sabah meydana gelen olayda, Almanya'nın Leverkusen kentinde   bulunan  dünyaca ünlü ilaç ffirması Bayer'e  ait kimyasal atık deposunda büyük bir patlama meydana geldi. Meydana gelen patlamada ise çok sayıda yaralı olduğu ifade ediliyor. 

    Almanya'da korkulu anlar yaşatan patlamada çok sayıda yaralı olduğu gelen haberler arasında.  Bölgeye yakın çevrelerde yaşayan gurbetçi vatandaşlarda  sosyal medya hesaplarından şiddetli patlama ile ilgili paylaşımlar yaptı. Leverkusen Belediyesi de resmi hesabından yaptığı açıklamada ise şiddetli patlama ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

    "“Chempark Leverkusen’de daha önce bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. İtfaiye ve hava araçları birlikleri bölgeye sevk edildi. Bölge sakinlerinin kapı ve pencereleri kapalı tutmaları isteniyor”  


    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum