• Reklam
Reklam
Reklam

ALİ KORKMAZ'DAN OSB'NİN YENİ BAŞKANI MURAT YİLBUR'A KUTLAMA MESAJI

Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından geçici süreyle üç ay görevden uzaklaştırma kararı verilen Tahir Nursaçan'dan boşalan göreve getirilen Murat Yilbur'u tebrik etti yeni görevinde başarı diledi.

ALİ KORKMAZ'DAN OSB'NİN YENİ BAŞKANI MURAT YİLBUR'A KUTLAMA MESAJI
20 Ekim 2021 - 11:25 - Güncelleme: 20 Ekim 2021 - 11:41
KAYSERİ OSB Yönetim Kurulu üyesi Murat Yilbur, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın haklarında geçici süreyle üç aylığına görevden uzaklaştırma kararı verdiği Tahir Nursaçan'dan boşalan göreve getirildi.



OSB'da önceki gün tören düzenlendi ve Kayseri OSB Başkanlığına getirilen  Murat Yilbur, görevi Tahir Nursaçan’dan devraldı. Devir teslim törenine ise çok sayıda sanayici katıldı. 

Korkmazlar İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda OSB Başkanlığı görevine getirilen Murat Yilbur'a yeni görevinde başarı diledi. 
Ali Korkmaz, Murat Yilbur'un merhum Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret ettiği bir fotoğraf ile yaptığı paylaşımında  şu ifadelere yer verdi:



"Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına Seçilen Murat YİBUR Gardaşımızı tebrik eder, kendisine ve Yönetimine Başarılar diliyorum
Hayırlı Mübarek Olsun inşAllah????????"

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum