• Reklam

ALİ KORKMAZ: 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINI KUTLARIM

Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, kamu görevi üstlenen gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı.

ALİ KORKMAZ: 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMINI KUTLARIM
23 Temmuz 2021 - 22:43
Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz,  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, kamu görevi üstlenen gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı. 

Ali Korkmaz mesajında, ülkenin ve şehrin gelişimi, insanların aydınlatılması, konu hakkında bilgi sahibi olabilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin oluşturulmasında basın sektörünün katkılarının  küçümsenemeyeceğini söyledi. 



Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz; mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Tarafsız, objektif ifade etme ve haber alma özgürlüğü anlayışıyla etik kurallar içerisinde gazetecilik mesleğini yürüterek ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sunan yerel basınımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım. Kamu hizmeti niteliğinde yürüttükleri görevlerinin hassasiyetiyle bundan sonra da ilimize önemli katkılar sunmalarını diler, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum