• Reklam
Reklam
Reklam

AK PARTİ MELİKGAZİ MECLİS ÜYESİ YILDIZ'DAN ÇAĞAN'A ZİYARET

Melikgazi Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi Ahmet Yıldız, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaret ederek, yeni döneme ilişkin başarı dileklerinde bulundu.

AK PARTİ MELİKGAZİ MECLİS ÜYESİ YILDIZ'DAN ÇAĞAN'A ZİYARET
14 Ekim 2021 - 13:44
Ak Parti Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Yıldız’ın ziyaretinde Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ersan Dağdeviren Ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Korkmazyürek’te hazır bulundu. Ziyarette konuşan Ak Parti Melikgazi Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Yıldız, federasyon başkanlığına seçilmesinden dolayı Çağan’ı tebrik ederek, “Kayseri’de gerek basın dünyası gerekse de iş dünyasında Kayseri’ye önemli hizmetler veren bir kardeşimiz. Bu göreve gelmesinden dolayı bizlerde çok mutlu olduk. Güzel çalışmalara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, Yıldız’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Bizleri ziyaret etmeniz onur verici. Kayseri’de yaptığınız çalışmalar ve hizmetlerinize şahidiz. Sizin bölgenizde bir hayli yaşayan Yozgatlı hemşerimiz var. Özellikle Hürriyet, Şeker, Belsin ve Keykubat bölgelerinde yaşayan Yozgatlılar olduğunu biliyoruz. Önümüzdeki süreçte sizlerle birlikte hemşerilerimizi ziyaret etmek isteriz. Hem sizlerin hem de Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum