AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI İSA GÜN'DEN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI

    AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı ve Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

    AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI İSA GÜN'DEN 11 EKİM DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ MESAJI
    11 Ekim 2021 - 21:54 - Güncelleme: 11 Ekim 2021 - 22:06
    AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı  ve Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

    İsa Gün yaptığı açıklamada,  "Geleceğimizin teminatı tüm kızlarımızın  11Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Kutlu Olsun " dedi. 

    AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İsa Gün, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "Özellikle kız çocuklarının eğitimi konusunda gerekli bütün kolaylıkların ve desteklerin verilmesi gerekmekte. Kız çocuklarımızın  hak ettikleri eğitime kavuşamaları için gerekli alt zeminin oluşturulması şart. ' Kızlarımız bunları hayal etmekten ve hedeflemekten asla vazgeçmesinler.  Sizler bu dünyanın geleceği, geçmişi ve en önemlisi bugünüsünüz. Geliştireceğiniz fikirlerle, üretkenliğinizle yarına şekil verirken varlığınızla bugünümüzü tamamlamaktasınız. Her zaman gücüne güç katarak ulaşacağınız yarınlar dileriz." dedi. 

    Haber: Mustafa Duran

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum