• Reklam

AK PARTİ'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ PELİN GÜNDEŞ BAKIR YİNE KAYSERİ'DEN Mİ ADAY OLACAK!

Ak Parti Kayseri eski milletvekillerinden ve 2019’da Ak Parti’den ihraç edilen Pelin Gündeş Bakır’ın şu günlerde yine Kayseri'den aday olması konuşuluyor.

AK PARTİ'DEN İHRAÇ EDİLMİŞTİ PELİN GÜNDEŞ BAKIR YİNE KAYSERİ'DEN Mİ ADAY OLACAK!
19 Mart 2023 - 17:00 - Güncelleme: 19 Mart 2023 - 19:00
(ÖZEL)  Ak Parti Kayseri eski milletvekillerinden ve 2019’da Ak Parti’den ihraç edilen Pelin Gündeş Bakır’ın şu günlerde yine Kayseri'den aday olması konuşuluyor.

 Pelin Gündeş Bakır'ın adaylığı  siyasi kulislerde en çok konuşulan konularının da başında geliyor.    Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır, resmi twitter hesabından 'Beni hangi Partide görmek istersiniz' diye bir soru yönelterek mini bir anket yaptırdı 

2011-2012 dönemi AK  Parti  Milletvekili Halen İstanbul Teknik Üniversitesi ( İTÜ ) öğretim üyesi Pelin Gündeş Bakır'ın   Ankara’da İYİ Parti'nin A Takımı ile sıkı temas halindiği olduğu ve Kayseri’den İYİ Parti’ye liste başı  olarak aday gösterilmesinin sürpriz olmayacağı konuşuluyor.



Pelin Gündeş Bakır Sosyal Medya hesabından "Hangi Partiden aday olayım" başlıklı sorusu ile anket yaptırdı. 

Önceki dönem Kayseri Milletvekili   Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır, 78 bin 99 takipçisinin olduğu resmi twitter hesabından  "Takipçilerim beni hangi partide görmek istiyor" sorusunu yönelterek bini bir anket yaptı. Ankette ise 6574 takipçisi oy kullandı.  

İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır, yaptırdığı anketin sonucusu ise  takipçilerine    Sezai Karakoç'un 'Ey Sevgili' adlı şiiri ile paylıştı:
 
"Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardir 
Ortada 6574 kişilik bir anket, Milletimizin de benden beklentisi vardır!"

İşte Bakır'ın o paylaşımı;



Pelin Gündeş Bakır'ın yaptırdığı ankete katılanların yüzde 14'ü Memleket Partisi yüzde 21'i Zafer Partisi Yüzde 28'i CHP ve yüzde 37'si ise İYİ Parti'de görmek istediği yönünde oy kullandı. 

İyi Parti''nin  Kayseri'de adaylık süreci devam ediyor. 

Kayseri’de İYİ Parti’yi taşıyan isimler arasında gösterilen Kazım Yücel'in  yanısıra Sedat Kılıç’ın da milletvekili aday adayları arasında ismi geçiyor ve sıralamada iyi bir yerde olmaları bekleniyor. 

Bu isimlerden Kazım Yücel'in ise resmi adaylık başvurusunu da yaptığı biliniyor.  İyi Parti'nin adaylık sıralamasında Dursun Ataş'ın ise liste başı olmasınında kuvvetli bir ihtimal olduğuda konuşulan kulisler arasında.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum