• Reklam

4. KAYSERİ ACİL TIP GÜNLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop Kayseri Devlet Hastanesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4. Acil Tıp Günleri Ortantasyon eğitimi yapıldı. Toplantıya geniş katılım olduğunu söyledi

4. KAYSERİ ACİL TIP GÜNLERİ ORYANTASYON EĞİTİMİ YAPILDI
18 Aralık 2021 - 19:43 - Güncelleme: 18 Aralık 2021 - 19:54
Kayseri Devlet Hastanesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 4. Acil Tıp Günleri Ortantasyon eğitimi yapıldı. Toplantıya geniş katılım oldu. 



Kayseri Devlet Hastanesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hızır Yakup Akyıldız, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Kutay Taşdemir, Kayseri Şehir Tıp Fakültesi Başhekimi, Kayseri Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. İlhan Şahin, bir çok dalda çalışan doktor ile sağlık personeli katıldı.



Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve açılış konuşmaları ile başlayan 4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi; Türkiye’nin değişik illerinden katılan Acil Tıp hocalarımızın katkıları ve sunumları ile sona erdi.

Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, 4. Kayseri Acil Oryantasyon Eğitimi Günleri’nde alanında uzman doktorlar, kırmızı alan hastalarına yaklaşım, hasta yönetimi, acilde güncellemeler ve özel acil durumlar gibi alanlarda oturumlar gerçekleştirdiğini söyledi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum