• Reklam
Reklam
Reklam

2022 Yılı Kamu Hizmetleri Değerlendirme ve 2023 Yılı Yatırım Planları ve Değerlendirme Toplantıları yapıldı

2022 Yılı Kamu Hizmetleri Değerlendirme ve 2023 Yılı Yatırım Planları ve Değerlendirme Toplantıları

2022 Yılı Kamu Hizmetleri Değerlendirme ve 2023 Yılı Yatırım Planları ve Değerlendirme Toplantıları yapıldı
04 Şubat 2023 - 11:26
Valiler ve kaymakamlar başkanlığında 30 Büyükşehirde eş zamanlı olarak belediye başkanları, muhtarlar, ticaret ve ziraat odası başkanları ile esnaf ve sanatkârların katılımıyla  toplantı düzenlendi. 2022 yılı kamu hizmetlerinin değerlendirildiği toplantıda, 2023 yılı yatırım plan ve hedefleri görüşüldü. 

Bakanlığımız koordinesinde kamu hizmetlerinin vatandaş odaklı sunulması, vatandaşların bu hizmetlere erişimlerinin sürekli olarak en üst seviyede tutulması, 2022 yılı kamu hizmetlerinin değerlendirilmesi, 2023 yılı yatırım plan ve hedeflerinin görüşülmesi amacıyla valiler ve kaymakamlar başkanlığında toplantılar düzenlenecek.

Toplantılar illerde merkez ilçelerde; valinin başkanlığında, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarları, esnaf ve sanatkârlar, ticaret ve ziraat odası başkanları, ilçelerde; kaymakam başkanlığında  kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarları, esnaf ve sanatkârlar, ticaret ve ziraat odası başkanlarının katılımlarıyla Şubat Ayının ilk haftasında gerçekleştirilecek. 

İlki bugün 30 büyükşehirde eş zamanlı olarak valiler ve kaymakamlar başkanlığında kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, belediye başkanları, köy ve mahalle muhtarlarıyla gerçekleşen değerlendirme toplantılarında özellikle muhtarlarımızın talepleri alınarak, ihtiyaçların giderilmesine yönelik çalışmaların hızlandırılması kararları alındı.

Önümüzdeki günlerde diğer illerde de toplantılar düzenlenmeye devam edilecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum